Onze Projecten

Project  Johan de Wittsingel te Schiedam     April 2018 – September 2018

In Opdracht van Smits Vastgoedzorg voeren wij dit wel heel bijzondere project uit.

Wij verzorgen hier de aanpassingen van de elektrische installatie om de woningen geschikt te maken om zonder gas te functioneren. Dit is dus de eerste renovatie van de energietransitie.

Op het dak worden voor iedere woning een aantal zonnepanelen door ons geplaatst welke de woning gaat voorzien van stroom in combinatie met de huisaansluiting van het energiebedrijf.

Daarnaast worden ook gelijk de keuken, badkamer en het toilet gerenoveerd. Ook wordt er een intercominstallatie door ons geïnstalleerd.

Johandewitt_header Johandewitt_proj2076a-jdw-traphal

 

 


Project Hobbemastraat te Woerden     maart 2018 – december 2018

Dit project voeren wij uit voor Smits Vastgoedzorg de werkzaamheden bestaan uit het renoveren van badkamers, toiletten, keukens in 102 woningen. Het vervangen van de intercominstallatie voor videofooninstallatie tevens zullen wij de traditionele verlichting vervangen voor LED-verlichting .

Proj3


Project Kortenbos te Den Haag.      Maart 2018

Dit project voeren wij uit voor Smits Vastgoedzorg en bestaat uit het plaatsen van rookmelders in de gangen en kamers in deze studenten huisvesting.

Kortenbos- den haag


Project Vetus te Schiedam.      Februari 2018

Dit project voeren wij uit voor Vetus en bestaat uit het verbouwen van de kantoorruimte en showroom.

Gebouw 1

De nieuwe verlichting die er in is gekomen zijn LED-platen die geven een enorme energie besparing. Tevens zijn in het verkoopkantoor zuilen aan gebracht t.b.v computers en telefonie.

KANTOOR

WhatsApp Image 2018-02-15 at 08.45.48


Schiewaegh te Schiedam     2014 – 2015

Dit project hebben wij uitgevoerd in opdracht van de Frankelandgroep.

Dit project bestaat uit het verbouwen van de completen begane grond van dit verzorgingstehuis. Hier wordt de complete elektrotechnische installatie aangepast.

Alle verlichting wordt vervangen door LED verlichting het geeft een gigantische energie besparing oplevert.

Het complete data center waarin alle data verbindingen van de telefonie, netwerk en zusteroproepinstallatie samenkomen moest verplaatst worden omdat hier een gang gerealiseerd moest worden. Wij hebben dit zonder storingen voor elkaar gekregen!

Tevens hebben wij een leslokaal ingericht compleet met geluidsinstallatie, beamer en scherm uit het plafond. Wat heel speciaal is dat hier vloerpotten zijn toegepast en bureaus met hierin direct de aansluiting voor de laptop qua stroom en data.

schiewaegh - Schiedam


Vaartland te Vlaardingen     2013 – 2015

Dit project hebben wij uitgevoerd in opdracht van Aannemingsbedrijf van de Lugt.

Alle woningen worden gerenoveerd en wij hebben hier de elektrische installatie gedeeltelijk vernieuwd en aangepast aan de nieuwe indeling.

vaartland - schiedam


Veilingkade te Leiden     2014

Dit project hebben wij uitgevoerd in opdracht van Smits Vastgoedzorg.

Wij hebben hier alle woningen gerenoveerd voor de discipline elektra. Hier werden de badkamers, keukens en toiletten vernieuwd.

veilingkade - Leiden


Dekkershaghe te Den Haag     2013

Dit project hebben wij uitgevoerd in opdracht van Smits Vastgoedzorg.

Wij hebben hier de algemene ruimten en alle gangen en trappenhuizen voorzien van nieuwe LED verlichting. Tevens hebben wij in de grote bijeenkomstruimte op de begane grond voorzien van een mediacenter en geluidsinstallatie zodat men hier presentaties kan geven en films kan kijken.

dekkershaghe - Den Haagdekkershaghe - Den Haag1


Diamantstraat te Alphen a/d Rijn     2013

Dit project hebben wij uitgevoerd in opdracht van Smits Vastgoedzorg.

Wij hebben hier alle woningen gerenoveerd voor de discipline elektra . Hier werden de badkamers, keukens en toiletten vernieuwd. Tevens hebben wij de videofoon-installatie compleet vernieuwd. Ook is de buitenverlichting vervangen.

diamantstraat - alphen aan de rijn


Harg Spaland te Schiedam     2012

Dit project hebben wij uitgevoerd in opdracht van Aannemingsbedrijf van de Lugt.

Er is een compleet nieuwe brasserie gemaakt en hiervoor hebben wij de elektrische installatie vernieuwd. Tevens hebben wij hier nieuwe verlichting geplaatst en een extra verdeelinrichting geplaatst.

harg Spaland - schiedam


Havenzicht te Schiedam     2011-2012

Dit project hebben wij uitgevoerd in opdracht van Aannemingsbedrijf van Omme en de Groot.

Dit project bestaat uit 16 nieuwbouwwoningen waarvan er 1 vrijstaat. De woningen zijn er in verschillende formaten en hier zitten woningen bij van 3 verdiepingen met een lengte van ruim13 meter. Wij hebben hier alle installaties in aangelegd. Omdat er een speciale EPC norm gehaald moest worden zijn hier speciale hoog rendement ketels en WTW-units toegepast.

 havenzicht- schiedam


De Doelen te Rotterdam

De Doelen


 Goede Herderschool te Rotterdam

Goede Herderschool


Schiecentrale Fase 4b te Rotterdam

Schiecentrale


Stricklede te Schiedam

In opdracht van de stichting Stricklede hebben wij 120 woningen compleet gerenoveerd. Zowel de douche, toilet en keuken zijn voorzien van nieuwe installaties. Ook is er een compleet nieuw ventilatiesysteem aangelegd omdat het oude systeem zwaar verouderd was.


 Tsubakimoto te Dordrecht


Kasteel Sparta te Rotterdam

Kasteel Sparta


Hogeschool te Rotterdam

Kasteel Sparta


Hypotheker Argonautenweg en Oude Dijk te Rotterdam

Kasteel Sparta


Laurenshof te Rotterdam

Kasteel Sparta


Oogziekenhuis te Rotterdam

oogziekenhuis